Back to List

Nursery Rhymes Private Day Nursery, Addingham

Site Ref: CS005

This play area project initially presented a very a challenging design brief – to create a natural play area incorporating sensory pathways, planting, sound areas, performance and shade within a very small space.

Raised decking formed the main stage performance area, complete with shade canopies for all weather play, musical panels and a role play wicker house.

Leading down to a visually stimulating sensory pathway with surrounding bespoke planters and bug boxes.  Completing this area a sunken sandpit with full round logs to perimeter at varying heights.

What They Said

… the project was carried out professionally throughout the whole process, starting and completing on time and in budget, but most importantly the process was both refreshing and enjoyable. 

The end product is simply stunning and meets every aspect of the EYFS and both our parents and children.

Andrea Parker, Nursery Proprietor
Share this...